Bana skulle byggas…

Vad hände med sommaren… från shorts och linne till vinterjacka… och här på slätten blir blåst alltid som orkan… men som planerat packade vi in oss i bilen med sju förväntansfulla och taggade hundar, agilityskor och leksaker… molnen hängde mörka och vinden piskade runt husknuten… bana skulle byggas då det denna veckan är agilityklass i ”SM för alla” (förra veckan var det hoppklass). Vi styrde kosan mot Skabersjö och vår hemmaklubb. Hundarna skällde i bilen när vi tillsammans med några andra tappra sakteligen försökte placera alla hinder utifrån banskiss… plötsligt öppnade sig himlen… först lite nätt strilande och sedan skyfall… blöta genom alla kläder fortsatte vi byggandet… vi konstaterade snabbt att vi inte är några banbyggarproffs… efter två timmar stod banan klar… nummerskyltarna på plats… och alla förare tog skydd för regnet under A-hindret… och där konstaterade vi att skaderisken var för stor i detta vädret… så i ankeldjupa vattenpölar skuttade vi raskt in i bilarna… Med kondens på rutorna och värmen på högsta speed körde vi hem igen… Efter varm dusch och utfodrade hundar bokade vi snabbt banan till fredag, måste ju bara sätta ett bra agilitylopp efter allt detta kämpande 😀 Håller tummarna att vädergudarna är med oss då 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *