Flytta ut på landet…

Vi skulle aldrig flytta till Trelleborg.., aldrig till något med dålig bussförbindelse… vem bor så långt ut på landet… men i februari på själva alla hjärtans dag lämnade vi lägenhetslivet och rattade bilen med flyttlasset mot Vallby. Med en orimlig mängd kartonger, våffeljärn och brödrostar… allt i dubbla och trippla upplagor klev vi över tröskeln till vår egna lilla gård. Sex hundar, två kaniner, en häst, fyra tvåbeningar, flera bilar, motorcyklar och ett hästsläp… Ett gårdsliv men allt vad det innebär har börjat… 🙂

2 reaktioner på ”Flytta ut på landet…”

  1. Susanne Maurer

    Så roligt att ni startat en blogg ??. Förstår att ni blev ” kära ” i er gård. Ni har det helt underbart ?. Vilken omgivning att få vakna i varje dag ?. Tacksam är jag för att min dotter och hennes häst också får glädjas och njuta i ert trivsamma hem. De njuter! ☀☀☀??????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *